Diensten

Professionele Drone Inspectie

Wanneer u uw zonnepaneelinstallatie op een geavanceerde, veilige en vooral voordelige manier wilt laten inspecteren, dan is onze Professionele Drone Inspectie de uitkomst. Want met de professionele DJI-M300 Drone Inspectie van Van Der Linden Inspecties verlaagt u de onderhoudskosten en verhoogt u de energieproductie van uw installatie!

Wat is een Professionele Drone Inspectie?
Via onze Professionele Drone Inspectie verwerken en analyseren we alle data die we via onze geavanceerde drone verzamelen. Op deze kostenefficiënte manier inspecteren we binnen enkele uren uw gehele zonnepaneelinstallatie van top tot teen. Zo meet de drone niet alleen de temperatuurwaarden van de panelen, maar spoort ook technische problemen op zoals bijvoorbeeld defecte cellen, oververhitte junction boxes en diodeproblemen. Tevens geeft deze inspectie uitstekend zicht op de vervuiling, vegetatiegroei en schaduwwerking op de panelen. Dankzij deze inzichten zorgt reiniging en onderhoud in veel gevallen voor extra optimalisaties van uw rendement.

Rapportage
Na afloop van de Professionele Drone Inspectie ontvangt u een visueel overzicht van de analyse die middels de inspectie zijn gedetecteerd. Voor grote projecten maken wij gebruik van de rapportagesoftware van onze partner Sitemark. Voor projecten met een kleinere omvang werken we voor de software naar volle tevredenheid samen met partner Flir.

Bent u benieuwd of een Professionele Drone Inspectie ook voor u geschikt is? Wij vertellen het u graag!

Voorbeeld Drone inspectie

Wilt u met ons werken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact ons