Over ons

Na jarenlange ervaring in de elektrotechniek is Van Der Linden Inspecties opgericht.

Van Der Linden Inspecties voert PV inspecties uit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij u maar al te graag van dienst!

Of het nu gaat de gebruikelijke inspecties van zonnepanelen, professionele drone inspecties of juist een complete controle. Daarnaast behoort het uitvoeren van inspecties in CTR’s (Controlled Airspace) ook tot onze mogelijkheden. Van Der Linden Inspecties voert alle werkzaamheden met volle enthousiasme en op deskundige wijze uit. Deze vakbekwaamheid aangevuld met het meedenkend vermogen en oplossingsgericht samenwerken, maken Van Der Linden Inspecties tot dé PV inspecteur van Zuidoost-Brabant!

Geschiedenis Van Der Linden Inspecties
Eigenaar Patrick van der Linden heeft een solide achtergrond bij de Koninklijke Landmacht. Daar deed hij jarenlang en met succes ervaring over elektrotechniek op. Per 2018 nam hij de stap om via een eigen, nieuwe onderneming aan de slag te gaan met deze kennis en kunde. En zo ontstond Van Der Linden Inspecties! Inmiddels kent het bedrijf een vaste, tevreden klantenkring waar het trotse team dag in dag uit met veel plezier alle elektrotechnische werkzaamheden voor uitvoert.

Gediplomeerde inspecteurs
Vanzelfsprekend zijn alle inspecties van Van Der Linden Inspecties vakkundig en op de hoogte van de meest actuele NEN1010 normen. Daarbij werken we met de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Dat betekent dat we de veiligheid van (onze inspecties aan) uw installatie kunnen garanderen. Kortom, u kunt met een gerust hart de werkzaamheden aan al onze specialisten toevertrouwen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Laat het ons dan vooral weten!

De 5 Voordelen van Van der Linden Inspecties:

  • Alles van A(dvies) tot Z(orgeloze inspecties) geregeld
  • Wij verzorgen complete PV inspecties
  • Al onze inspecteurs zijn gediplomeerd
  • Wij onderhouden een vaste
  • tevreden klantenkring
  • Met onze DJI-M300 Drone kunnen thermografische en visuele inspecties op de meest lastige plaatsen uitgevoerd worden